Blog

Ready for take off !

Spannend ! We gaan van start …
Sinds 23 januari aan het brainstormen, zoeken, aftasten … naar wat het worden zou.
Vandaag is het zover … mijn eigen website Leonardo Leer Labo !
Benieuwd naar wat jullie er van vinden…

Ik heb alvast mijn droom waargemaakt: … een LABO voor alle juffen, meesters, onderwijzers, docenten, leerkrachten die ‘goesting’ hebben om samen met andere ervarings-experten in kleine groepjes succeservaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Mijn droom waarmaken kon ik niet zonder de steun van mijn gezin, mijn familie, vrienden,  die mij elk op hun manier een duwtje in de rug hebben gegeven om deze stap te zetten. In het bijzonder wil ik Raven bedanken die deze website heeft vormgegeven. Zij is er telkens opnieuw in geslaagd om ‘wat ik wou’ aan te voelen en visueel om te zetten in de kleurrijke website met Leonardo uiltjes !
Mijn man Piet is mijn persoonlijke coach die me met mijn voeten op de grond houdt en subtiel aangeeft waar ik nog een beetje moet aan werken. Daarom zeg ik ook aan hem DANKJEWEL !

We zijn aan een nieuw avontuur begonnen en zien wel waar de weg heen loopt.
Laat jullie vooral inspireren en misschien tot ergens onderweg.

Tot blogs,